Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Administratiekantoor Breda

Laat uw administratie verzorgen door Neoma uit Breda

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Bijhouden van de administratie in Breda? Maak gebruik van de diensten van Neoma

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Elektronisch boekhouden met Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

Neoma: de meest professionele administrateur in Breda

Neoma is ongetwijfeld het beste (online)administratiekantoor in Breda. Wij zijn namelijk veel meer dan een kantoor waaraan u uw administratie in Breda kunt uitbesteden. Wij streven er zoveel mogelijk naar om met onze professionele diensten u bij uw ondernemerschap te ondersteunen. Onze online boekhoudservice maakt het runnen van uw administratie van uw bedrijf weer aangenaam. U hoeft slechts uw documenten te scannen en versturen, met behulp van onze op Yuki-gebaseerde applicatie, terwijl wij alles verder voor u verwerken. Neoma zorgt er door middel van dit gestructureerd proces voor dat uw boekhouding altijd up-to-date is, zodat u zich ongestoord kunt bezighouden met de bedrijfsvoering. Als administrateur in Breda onderscheiden wij ons door een hoge mate van professionaliteit en structurele aanpak, waarbij de klant altijd voorop wordt gesteld. U kunt daarnaast ook terecht bij ons administratiekantoor in Breda voor professionele hulp bij financiële kwesties, strategieontwikkeling en business coaching. Ons ervaren team van professionals zorgt er samen met u voor dat uw bedrijf steeds blijft groeien. Het unieke aanbod van Neoma komt u bij geen enkel ander administratiekantoor in Nederland tegen. De passie voor ondernemerschap, onze klantgerichtheid en kennis maken Neoma tot het nr. 1 online administratiekantoor uit Breda.

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Neoma Online

Meer informatie over de online dienstverlening van Neoma. Bekijk onze uitleg en ontdek de voordelen van Neoma Online.