Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Administratieve software

Altijd een up-to-date boekhouding dankzij administratie software van Neoma!

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Maak kennis met Neoma!

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met de boekhouders Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Door middel van moderne administratie software en professionele dienstverlening onderscheidt Neoma zich

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Elektronisch boekhouden met Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

De beste administratiesoftware voor uw bedrijf!

Als u gebruik maakt van goede administratie software, kunt u erop rekenen dat de boekhouding van uw bedrijf altijd keurig bijgewerkt is. Aan de béste software houdt u echter ook meer tijd en geld over. Waar kunt u nou terecht voor de beste administratie software in Nederland? Bij hét administratiekantoor voor ondernemers door ondernemers: Neoma! Neoma stelt haar administratieve software, die gebaseerd is op Yuki, beschikbaar voor klanten die hun boekhouding willen uitbesteden. Voor een vast maandelijks tarief wordt u compleet ontzorgd, zodat de focus weer kan worden gelegd op uw core activiteiten. In onze administratiesoftware vindt u de scan-en-herken functie, waarmee u snel facturen kunt scannen en opsturen. Het team van Neoma zorgt er tenslotte voor dat opgestuurde documenten meteen worden verwerkt en opgeslagen in de cloud. Zo heeft u in een handomdraai toegang tot de juiste cijfers. Met de administratieve software van Neoma kan naast de boekhouding ook uw loonadministratie worden bijgehouden. Onze professionele medewerkers staan altijd klaar om u te assisteren! Neoma verzorgt alle fiscale aangiften en maakt het jaarverslag op. Wij zijn uw adviseur bij financiële vraagstukken. U vindt nergens in Nederland een administratiekantoor met dezelfde professionaliteit, ervaring en klantvriendelijkheid als Neoma. Maak vandaag nog een afspraak!

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Neoma Online

Meer informatie over de online dienstverlening van Neoma. Bekijk onze uitleg en ontdek de voordelen van Neoma Online.