Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Beste boekhoudprogramma

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Maak kennis met Neoma!

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met de boekhouders Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Dankzij Neoma een eenvoudig boekhoudprogramma met vele voordelen

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Elektronisch boekhouden met Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

Het beste online boekhoudprogramma voor het MKB

Heeft u behoefte aan een eenvoudig boekhoudprogramma met diverse toepassingen, voor het bijhouden van uw financiële administratie? Bij Neoma vindt u precies datgene wat u zoekt! Neoma biedt met trots het beste boekhoudprogramma van Nederland, waardoor ondernemers in staat worden gesteld om écht te ondernemen, terwijl de Neoma-medewerkers keurig de boekhouding bijhouden. Maakt u gebruik van het beste online boekhoudprogramma voor het MKB tegen een vast maandelijks bedrag. Dankzij innovatieve software en een gebruiksvriendelijke applicatie is het mogelijk om vanaf uw smartphone toegang te krijgen tot de boekhouding. U kunt met behulp van de scan-en-herken functie facturen en bonnetjes scannen, terwijl onze medewerkers die verder voor u verwerken. Het simpel boekhoudprogramma van Neoma maakt het mogelijk om meer tijd te besteden aan uw core business activiteiten, zodat uw onderneming steeds vooruit blijft gaan. Daarnaast gaat u er ook financieel beslist op vooruit; u hoeft immers geen forse bedragen neer te tellen voor accountants. Bij Neoma vindt u niet alleen het beste boekhoudprogramma in Nederland, maar een vertrouwde partner die ondernemen weer aangenaam maakt!

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Neoma Online

Meer informatie over de online dienstverlening van Neoma. Bekijk onze uitleg en ontdek de voordelen van Neoma Online.