Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Boekhouder Breda

Online boekhouding in Breda laten bijhouden door Neoma

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Neoma Online: voor het verzorgen van uw boekhouding in Breda

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Elektronisch boekhouden met Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

Zorgeloos ondernemen met de beste boekhouder van Breda

Bent u op zoek naar een (online) boekhouder in Breda, die betrouwbaar, betaalbaar en professioneel is? Kies dan voor Neoma, de béste boekhouder in Breda en uw vertrouwde partner bij alle financieel administratieve aangelegenheden. Neoma is de oplossing voor ondernemers die zich het liefst richten op de core business, zonder teveel tijd te verliezen aan het bijhouden van de boekhouding. In Breda heeft u dankzij het platform Neoma Online altijd toegang tot uw gegevens, waardoor ondernemen sneller, makkelijker en leuker wordt. U betaalt bovendien een vast maandelijks tarief voor de diensten van de beste boekhouder in Breda, waardoor u efficiënter en effectiever kunt werken aan uw bedrijf. Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat uw financiële administratie bijhouden door dé boekhouder in Breda: Neoma.

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Neoma Online

Meer informatie over de online dienstverlening van Neoma. Bekijk onze uitleg en ontdek de voordelen van Neoma Online.