Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Boekhouders

Op zoek naar de beste boekhouders in Nederland?

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met de boekhouders Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Een professionele boekhouder die uw financiële administratie keurig bijhoudt

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Elektronisch boekhouden met Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

Neoma: de online boekhouder die uw onderneming altijd voorop stelt

U bent wellicht van mening dat boekhouders allemaal hetzelfde zijn. Wij bewijzen het tegendeel. Neoma is veel meer dan alleen een online boekhouder. Wij willen er namelijk voor zorgen dat uw onderneming met behulp van onze diensten blijft bloeien. Tegen een schappelijke maandelijkse vergoeding bent u er bij ons altijd van verzekerd dat u inzicht heeft in uw financiële positie. Dankzij onze online boekhoudservice, Neoma Online, is uw boekhouding te allen tijde bijgewerkt en overzichtelijk. Ons professioneel team van boekhouders zorgt ervoor dat alle bonnen en facturen die u scant en ons toestuurt, keurig worden verwerkt. Onze gebruiksvriendelijke technologie, die is gebaseerd op Yuki, maakt dit proces alleen maar makkelijker en leuker. Daarnaast is Neoma dé online boekhouder voor gepassioneerde ondernemers, die zich het liefst richten op hun vak. Met behulp van ons gedreven team van ondernemers, MKB-administratiespecialisten en business coaches, bieden wij additionele diensten op het gebied van financiering, coaching en strategie-ontwikkeling. Bij Neoma is dus niet alleen uw financiële administratie in goede handen, maar gaat uw bedrijf als geheel vooruit! Kies voor een online boekhouder die uw bedrijf altijd voorop stelt en ondernemerschap aanmoedigt: kies voor Neoma.

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Neoma Online

Meer informatie over de online dienstverlening van Neoma. Bekijk onze uitleg en ontdek de voordelen van Neoma Online.