Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Boekhoudprogramma eenmanszaak

Maak kennis met Neoma Online voor uw eenmanszaak: Onze online-administratie service maakt gebruik van het beste boekhoudprogramma voor de eenmanszaak!

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Uw boekhouding is in goede handen dankzij ons uitstekend boekhoudprogramma voor het mkb

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Elektronisch boekhouden met Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

Boekhouding uitbesteden? Maak gebruik van ons boekhoudprogramma voor een eenmanszaak

De boekhouding neemt vaak teveel tijd in beslag, ongeacht de grootte van uw onderneming. Het bijhouden van de boekhouding op een overzichtelijke manier is echter van groot belang. Een boekhouding die niet up-to-date is, zorgt ongetwijfeld voor problemen. Voor ondernemingen is dit vooral nadelig, doordat wettelijke verplichtingen in het gedrang komen. Ook voor een eenmanszaak is een goede financiële administratie noodzakelijk. Wat kunt u hieraan doen? Maakt u gebruik van een betrouwbaar boekhoudprogramma voor het mkb, de bv of eenmanszaak: Neoma Online! Met onze op Yuki-gebaseerde software wordt boekhouden eindelijk eenvoudig en leuk. Neoma Online is bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk. Scan uw documenten op elk moment van de dag, zolang u een internetverbinding heeft. U kunt met ons boekhoudprogramma voor een bv alle documenten opslaan, zodat uw boekhouding altijd up-to-date is. Hierdoor kunt u in een handomdraai relevante financiële inzichten verkrijgen. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor boekhoudsoftware waar uw onderneming eindeloos van zal profiteren. Van kleine tot grote ondernemingen, maak gebruik van ons boekhoudprogramma voor uw eenmanszaak of bv! Neem contact op met Neoma voor meer informatie over Neoma Online en onze uitgebreide financiële diensten.

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Neoma Online

Meer informatie over de online dienstverlening van Neoma. Bekijk onze uitleg en ontdek de voordelen van Neoma Online.