Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Boekhoudsoftware

De beste online boekhoudsoftware wordt u aangeboden door Neoma

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Dankzij onze uitstekende boekhoudsoftware wordt ondernemen makkelijker én leuker

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Elektronisch boekhouden met Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

Constante bijwerking van uw boekhouding met software van Neoma

Neoma is méér dan een administratiekantoor. Wij ondersteunen ondernemers, zodat het ondernemen voor hen weer aangenaam wordt. Onze boekhoudsoftware is dan ook zodanig ontworpen, dat u compleet wordt ontzorgd. Time is money; met onze boekhoudsoftware bespaart u echter tijd én geld! De boekhoud software, Neoma Online, is een cloud-based boekhoudoplossing waarin al uw gegevens veilig worden opgeslagen. Dit is één van de vele voordelen van online boekhoudsoftware: u bent ervan verzekerd dat uw data niet verloren zal gaan. Wij beheren al uw belangrijke gegevens op professionele wijze via betrouwbare boekhoudsoftware. Bovendien kunt u met dit type software uw boekhouding in realtime bewerken via uw smartphone, waar u zich ook bevindt. Wij zorgen er uiteraard voor dat alle documenten meteen worden verwerkt, zodat u altijd toegang heeft tot de juiste gegevens. Laat uw boekhouding met software van Neoma bijwerken, zodat u zich kunt richten op de prestaties van uw bedrijf.

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Neoma Online

Meer informatie over de online dienstverlening van Neoma. Bekijk onze uitleg en ontdek de voordelen van Neoma Online.