Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
cijfers-bespreken

Neoma Online

Neoma Online, eenvoudiger kan niet!

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Uitbesteden administratie

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Meer dan een administratiekantoor

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

Geen zorgen om uw administratie voor een vast bedrag per maand.

Wilt u ook uw administratie uitbesteden aan Neoma en gebruik maken van Neoma Online? Neem dan snel contact met ons op en ervaar het gemak van online financiële administratie.

Neoma Online, Your place or mine?

De software en uw administratie staat in ons optimaal beveiligde datacenter. U kiest uw eigen device en heeft geen zorgen over computers en beveiliging!

shield

Inzicht met Neoma-dashboard

Met uw gepersonaliseerde dashboard heeft u op elk moment dat u wenst inzicht in alle aspecten van uw administratie. Eenvoudig, gewoon via uw smartphone. Hierdoor wordt uw administratie behalve eenvoudiger ook leuker!

brondocument32

1-digitaal-archief-2

De voordelen van Neoma Online

 • Nooit meer zelf boekhouden
 • Geen papierwerk meer
 • Altijd up-to-date
 • Robotisering van de online boekhouding
 • Altijd en overal inzicht in uw administratie
 • Alles in 1 online administratieplatform
 • Juistheid, tijdigheid en volledigheid
 • Koppeling met webshops, kassasystemen of CRM
 • Neoma Online neemt geen vakantie
 • Persoonlijke hulp bij overstappen van uw oude boekhoudsysteem
 • Neoma verzorgt uw fiscale aangiften en stelt de jaarstukken op
 • Neoma verzorgt indien u wenst tevens de salarisadministratie
 • U betaalt een vast bedrag per maand

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.