Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Online boekhouding

Eenvoudig online boekhouden met Neoma

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Maak kennis met Neoma!

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met de boekhouders Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Neoma maakt online boekhouden makkelijk en goedkoop

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Elektronisch boekhouden met Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

Graag uw boekhouding online laten bijwerken? Kies voor Neoma!

Zoals u weet, speelt ICT tegenwoordig een erg belangrijke rol binnen het bedrijfsleven. Dankzij moderne software behoren de dagen van handmatige berekeningen en overbodig papierwerk tot het verleden. U kunt nu uw boekhouding online laten bijwerken, zodat u zich kunt bezighouden met de meer uitdagende aspecten van het werk. Bij Neoma delen wij uw passie voor ondernemen; wij zorgen er daarom voor dat u zich ongestoord hierop kunt richten. Boekhouden met online software is sneller, makkelijker en accuraat. Wij bieden een voordelig online boekhoudpakket waarbij wij uw boekhouding verzorgen, terwijl u slechts documenten hoeft te scannen en versturen! Ons programma maakt een wereld van verschil: scan eenvoudig uw facturen, waar u zich ook bevindt, zodat Neoma-medewerkers deze verder kunnen verwerken. Onze medewerkers gaan secuur te werk met online boekhouding, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste gegevens. U betaalt bovendien elke maand het vastgesteld bedrag, wat veel goedkoper is dan de torenhoge accountantskosten. De voordelen van online boekhouden zijn groot, vooral als u uw online boekhouding door Neoma laat verzorgen! Neem contact met ons op, voor online boekhouden of voor onze overige financiële diensten.

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Neoma Online

Meer informatie over de online dienstverlening van Neoma. Bekijk onze uitleg en ontdek de voordelen van Neoma Online.