Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Online boekhoudprogramma

Maak kennis met Neoma Online: Onze online-administratie service maakt gebruik van het beste boekhoudprogramma voor online boekhouding

Wilt u zich ook focussen op uw business en wilt u niet worden afgeleid door administratieve zaken? Bent u op zoek naar een alternatief voor te hoge accountantskosten? Maak dan kennis met Neoma. Neoma is opgericht door ondernemers voor ondernemers, vanuit het besef dat het ook anders kan.

Werk uw administratie eenvoudig bij met dit boekhoudprogramma voor online boekhouding

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar? Nu kunt u hier iets aan doen. Door uw administratie uit te besteden aan Neoma bent u altijd up-to-date en heeft u tijdig de juiste informatie binnen handbereik. U kunt zich daardoor richten op uw klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Elektronisch boekhouden met Neoma Online: scannen, mailen en klaar!

Onze online boekhoudsoftware is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een Neoma-medewerker aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date. U scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. U kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij u langs. Weg met de hoge accountantsrekeningen!

Op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met Neoma. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en erkennen ons als partner die hen aanvullend kan helpen met (online) MKB-financiering, fusie & overname, creatieve strategie-ontwikkeling en business-coaching.

Laat uw online boekhouding voortaan over aan Neoma

Door gebruik te maken van een online boekhoudprogramma, zoals Neoma Online, kunt u zorgeloos ondernemen. U beschikt altijd over de juiste gegevens, die overal voor u beschikbaar zijn. Profiteer van moderne technologie, die u in staat stelt om ook via uw smartphone de financiële administratie moeiteloos te bekijken en bij te werken. Bovendien hoeft u geen forse bedragen meer neer te tellen voor de accountant. Neoma brengt al uw financiële zaken op orde! U kunt gebruikmaken van ons online boekhoudprogramma voor een vast bedrag per maand. Voor onze overige diensten betaalt u een schappelijke vergoeding, waardoor u veel voordeliger uitkomt dan bij andere accountantskantoren. Van belastingaangiften tot jaarverslagen, ons team van professionals zorgt ervoor dat uw onderneming er financieel goed uit blijft zien. Ondernemen wordt dankzij Neoma dus niet alleen makkelijker, maar ook goedkoper! Met ons boekhoudprogramma voor online boekhouding, Neoma Online, wordt uw financiële administratie immers op veilige wijze bijgehouden. Optioneel bieden wij financieel advies, strategie-ontwikkeling en businesscoaching. Hierdoor kan uw onderneming duurzaam groeien. Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Neoma Online

Meer informatie over de online dienstverlening van Neoma. Bekijk onze uitleg en ontdek de voordelen van Neoma Online.