Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
oranjestraat-2a

Over Neoma

Waarom Neoma?

We geloven dat ondernemers winnen aan efficiëntie, kwaliteit en relevantie voor hun klanten wanneer men zich richt op de dienstverlening en de administratieve taken laat uitvoeren (uitbesteden) door een externe, gespecialiseerde partij.

Hoe doen wij dat?

Op basis van een contract en een vaste vergoeding voert Neoma de administratieve taken van ondernemingen uit volgens een hoogwaardig en gecentraliseerd proces, met veel oog voor de kwaliteit van dienstverlening en de behoeften van de klanten.

Wat doen wij?

Neoma neemt de uitvoeringsverantwoordelijkheid met betrekking tot administratieve taken over van ondernemers en biedt aanvullende relevante services in het verlengde van de administratieve en financiële aspecten van de bedrijfsvoering van onze klanten.

Neoma: het meest moderne fullservice ontzorgingsconcept voor ondernemers

Administratie

Besteed uw boekhouding, belastingaangiften, loonadministratie voor een vast bedrag per jaar aan ons uit. Wij maken tevens de jaarrekening op en zorgen voor de vereiste publicatiestukken.

Financiering

U kunt bij ons terecht voor al uw financierings-vraagstukken. Wij maken uw prospectus op en verzorgen aanvragen bij de bank, initiëren crowdfunding of zoeken naar de juiste participatie-maatschappij.

Fusie & overname

Onze experts ondersteunen u bij aan- of verkoop van de onderneming. Met onze ervaring en bewezen methode verhoogt u de slagingskans.

No cure no pay.

Financiële planning & pensioen

Met al uw aandacht voor de klant mag uw persoonlijke financiële planning en toekomst niet worden vergeten. Wij ondersteunen uw graag met een plan op maat.

Strategie & businesscoaching

Een succesvolle organisatie? Op naar the next level. Met een strategisch plan én authentieke leiders. Neoma helpt vooruit!

Interesse?

Neem direct contact met ons op.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.