Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
strategisch-overleg

Neoma Services

Neoma Services

Behalve dat wij alle administratieve taken voor u kunnen uitvoeren staan onze experts uw graag terzijde bij financiële- en strategische vraagstukken. Zo kunnen wij u helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname of met het opstellen van een strategisch plan.

Onze experts hebben allen zelf ruime praktijkkennis en –ervaring als ondernemer. Zij spreken uw taal en begrijpen uw uitdagingen.

Bedrijfsfinanciering

Heeft u als ondernemer een succesvolle groeistrategie voor ogen? Dit houdt in dat u permanent investeert en er een goed beheer vereist is van uw werkkapitaal. De uitbreiding van uw onderneming gaat echter onvermijdelijk gepaard met groeipijnen.

Fusie & Overname

Neoma ondersteunt ondernemers bij aan- en verkoop begeleiding van ondernemingen, waarderingsvraagstukken van ondernemingen en met corporate recovery.

Hoeveel is uw onderneming waard?

Geen eenvoudige vraag, want de correcte waarde hangt af van heel wat factoren: de sector waarin u actief bent, de vermogensstructuur, het gerealiseerde rendement én uw budgettaire verwachtingen.

Onze adviseurs brengen eerst uw specifieke situatie in kaart alvorens de waarde te berekenen. Ze houden rekening met alle doorslaggevende parameters zoals de trends in de markt, welke prijzen worden doorgaans betaald en de meest relevante waarderingsmethodes.

Financiële planning & Pensioen

Financiële middelen kunnen u helpen om uw persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Daarbij is het heel belangrijk dat u inzicht en overzicht hebt over uw financiële situatie nu en in de toekomst. Alleen dan kunt u de juiste keuzes maken en krijgt u goed uitzicht op de toekomst.

Wij helpen u hier graag bij.

Strategie & Businesscoaching

Een succesvolle organisatie? Op naar the next level.

De wereld is wezenlijk anders dan 10 jaar geleden. We zitten in een overgang. Van een oriëntatie op financieel gewin op korte termijn… naar inspiratie en zingeving op lange termijn. Dat schreeuwt om nieuwe inzichten over groei en leiderschap.

Interesse?

Neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Of neem contact op met Michel Bender (06-55338174) of Peter Reichgelt (06-46132290).