Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Bedrijfsfinanciering

Heeft u als ondernemer een succesvolle groeistrategie voor ogen? Dit houdt in dat u permanent investeert en er een goed beheer vereist is van uw werkkapitaal. De uitbreiding van uw onderneming gaat echter onvermijdelijk gepaard met groeipijnen. Schakel de hulp van Neoma in.

De juiste keuzes voor uw bedrijfsfinanciering

Het komt erop aan om valkuilen te vermijden en de touwtjes stevig in handen te houden. Genereert u wel genoeg inkomsten om de schulden te dekken? Beschikt u over voldoende liquide middelen? Realiseert u de verwachte budgetten? Werden de budgetten op een correcte manier opgemaakt? Wordt er op tijd geanticipeerd bij een terugval van de inkomsten? Wat zijn de mogelijkheden om ook minder goede periodes door te komen?

Bedrijfsfinanciering op maat opstellen

Wij helpen u om op elk moment de juiste keuze te maken en de financiële risico’s te beperken met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses en de juiste begeleiding voor een financiering op maat.

Vervolgens kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste financieringsvorm en met het aanvragen daarvan. Daarbij kijken wij allang niet meer alleen naar banken. Via crowdfunding bereiken wij ook de particuliere investeerders, en via ons rijke netwerk stellen wij u in contact met private capital.

Onze services

Neoma biedt meerdere services zoals Neoma Online die u ook kunnen helpen met:
Fusie en overname
Financiele planning en pensioen
Strategie en businesscoaching