Neoma login 024-8200949 Direct aanvragen Bekijk Neoma Online
default-slide

Financiële planning & Pensioen

Financiële middelen kunnen u helpen om uw persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Daarbij is het heel belangrijk dat u inzicht en overzicht hebt over uw financiële situatie nu en in de toekomst. Alleen dan kunt u de juiste keuzes maken en krijgt u goed uitzicht op de toekomst. Wij helpen u hier graag bij.

We doen dat door een financieel plan te maken waarin u precies kunt zien wat uw huidige financiële situatie is. We voegen daar uw wensen aan toe en natuurlijk de mogelijkheden die er zijn om uw wensen vorm te geven.

Meestal komt u bij ons met een bepaalde vraag. Zo’n vraag kan het gevolg zijn van veranderingen in uw persoonlijke omstandigheden. Hierbij kunt u denken aan ontslag, vervroegde uittreding, aankoop van een woning, studie van de kinderen, echtscheiding en overlijden. Dergelijke veranderingen hebben grote invloed op uw gehele financiële situatie, nu en in de toekomst. Onze doelstelling is om niet alleen uw eerste vraag te beantwoorden. Wij kijken samen met u ook naar de verdere gevolgen en zoeken naar oplossingen. Daarbij maken wij gebruik van alle beschikbare fiscale mogelijkheden. Op deze manier verzorgen wij een optimale financiële planning met een zo groot mogelijk rendement uit uw geld én tijd. Door ons totaaladvies leveren wij u kostenbesparing, plus het gemak van één aanspreekpunt voor al uw financiële vragen.